A tenger dala

Nem a filmről fog szólni ez a bejegyzés, de ha esetleg valamelyik művészmoziban elcsípitek, ne hagyjátok ki, gyönyörű történet. Tavasszal néztük meg Marcival, és nagyon nagy hatással volt mindkettőnkre. :)Kagylók metamorfózisa

Biztosan nálatok is felhalmozódik rengeteg kincs : kavics, kagyló, apró csigaházak, pici uszadékfa darabok... 
Az idei nyár igazán kényeztető volt, a napsütéses órák száma irtó magas, ennek hatására viszonylag sokat kuksoltunk a hűvös szobában, vagy a teraszon, és mivel nem szeretünk unatkozni, folyton barkácsoltunk. 
Nem születtek remekművek,  őőőhrületesen kreatív dolgok, de csudajól eltöltöttük az időt, és szép színes lett minden. Bezony. Szinte mindent lefestettünk, ami a kezünkbe akadt.

Az én gyerekeim imádnak pacsmagolni, - s gyanítom, ezzel más gyerekei is így vannak- és gyakorlott pingálók, ezért bátran adok a kezükbe akár akrilfestéket is.
(Ez egy nagyon hálás festék, elképesztően szép élénk-vibráló, fémes, vagy akár matt színekben is kapható, mindenféle méretű kiszerelésben. Csíkmentesen, gyorsan szárad, szagtalan, vizes bázisú. )

A lefestendő felületet portalanítsuk, jobban tapad a festék, és szép egyenletes lesz az eredmény. Könnyebb, ha puha sörtéjű ecsettel alkotnak, gyorsan kell dolgozni, melegben hamar szárad.Ha az összes elemet lefestettük, akkor indulhat a kirakózás, ragaszthatunk szemet, uszonyt, a variációk száma végtelen.

TÁDÁÁÁÁÁÁÁM!


Nincsenek megjegyzések: